Liga

Onsdag aften skød GOG truppen udebane sæsonen af Machineseeker EHF Champions League igang på en svær udebane hvor modstanderen hed Wisla Plock

I første halvleg fulgtes de to hold pænt ad, og der var ikke rigtig et af holdene der kunne få helt fat og trække fra. Morten Olsen storspillede, og havde allerede i første halvleg scorede 4 mål. Drengene kunne gå til pause 13-13, og med en tro på egne evner

I anden halvleg kom GOG hurtigt foran med to mål, men efter 47 minutter kunne Wisla Plock endnu engang kravle helt op ved siden af GOG mandskabet.

Men da kampen kom ind i de sidste tre minutter kunne Morten Olsen sende bolden ind til en tre måls føring til GOG og samtidig lave hans 10. mål i kampen. Et veloplagt og velspillende GOG mandskab kunne sende den sidste bold i kampen ind via Henrik Jakobsen og derved sikre en fire måls sejr over Wisla Plock (26-30)

På en svær udebane, hvor GOG aldrig har vundet, kæmpede holdet sammen, og kan derfor rejse hjem torsdag morgen med to point til Gudme!