GOG strøg til tops i CL-pulje

3245 tilskuere havde trods det gode vejr fundet vej til Jyske Bank Arena i Odense, hvor GOG-spillerne fra første fløjt havde godt styr på gæsterne fra Chekhovskie medvedi og i sidste ende snuppede en 38-31-sejr.

I GOG-målet fik Søren Haagen en række gode redninger på de russiske skytter uanset om de forsøgte fra lang eller kort afstand, og efterhånden som det fynske hjemmehold havde rystet nerverne af sig, trak GOG fra på tavlen, og efter 10 minutters spil førte GOG med 5-2.

Russerne fik i løbet af første halvleg øget spændingen en smule, men fire mål på stribe af Henrik Tilsted fra 14-12 til 18-13 var stærkt medvirkende til, at GOG-spillerne kunne gå til pause med en føring på 20-15.

I anden halvlegs begyndelse havde GOG en række udvisninger, der betød, at de russiske gæster kom til flere scoringer, end godt var. Men i den anden ende af banen havde blandt andre Mathias Gidsel, Lasse Møller og Emil Jakobsen også tur i deres afslutninger, og det betød, at den fynske føring aldrig for alvor kom i fare.

Lasse Møller og Henrik Tilsted delte topscorerværdigheden hos GOG med hver 6 mål, mens Sergei Mark Kosorotov med fem scoringer var russernes farligste mand.

Sejren betyder, at GOG nu topper gruppe D med fire point efter to kampe, mens Dinamo Bucuresti følger efter på andenpladsen med 3 point. Dermed er der lagt op til et topopgør, når GOG på onsdag atter tørner ud i Champions League – det foregår nemlig i Rumænien mod Dinamo Bucuresti.