GOG taber i Holstebro

GOG skulle denne torsdag aften forsøge at følge op på det fornemme resultat i Herning, hvor det blev til 34-27 sejr mod HC Midtjylland. Dagens hjemmehold fra Team Tvis har været inde i en fremragende periode med sejre på stribe, og derfor var der på forhånd lagt op til en kamp med masser af fart og intensitet. Kampen kom inden det går løs med tre hjemmekampe på stribe i GOG Arena, og derfor kunne to point være det helt perfekte afsæt til et yderst tæt juleprogram.

Der var ikke mange mennesker, som havde valgt at tage turen til Gråkjær Arena denne aften, og der var rigtig mange tomme sæder i den ellers flotte og indbydende kulisse.

Første Halvleg startede ganske glimrende for de gule, som hurtigt kunne bringe sig i front med et par stykker. Da der var spillet godt ti min første GOG med 4-6, og hele bagkæden havde budt ind med flotte scoringer. Den gode periode fortsatte i de efterfølgende minutter, hvor GOG efter fornemt spil pludselig kunne bringe sig foran 6-10, alt i alt en glimrende fra drengene. Holst og Aku var i starten af kampen flyvende og skiftedes til at smide bolden ind bag Tvis-keeperen. Det flotte fortsatte de næste 10 min med en tændt Andreas Holst i en absolut hovedrolle. Efter 20 min havde han smidt seks bolde i nettet og derudover været en afgørende brik i forsvaret, fornem start for GOG’s nummer 15. Efter 20 min var stillingen 11-14. Team Tvis fik i den næste periode noget bedre fat og GOG blev ramt af en del dumme udvisninger. Stillingen var igen helt lige, da der var spillet 25 min, men så fik GOG igen overtaget. Kenneth Dahl kom ind og gjorde en fornem figur i angrebsspillet, og det var flot at se ham tilbage på sit gamle niveau. Han kronede en super halvleg med fire flotte scoringer. Med en flot slutspurt kunne drengene gå til pausen med en tomåls-føring efter en intens og velspillet angrebshalvleg. Intet var afgjort på dette tidspunkt, og der var lagt op til spænding for alle pengene i Gråkjær Arena!

Tvis kom klart bedst ud til anden halvleg, hvor der var en helt anden tænding i deres spil. Samtidigt kom Jonas Hansen i målet flot ind i den første periode med flotte redninger. Efter de første 10 min var stillingen 23-21 og GOG havde altså kun scoret et mål på 10 min. Tvis fortsatte med at dominere i den efterfølgende periode af kampen, og GOG kunne slet ikke finde målet. Efter godt 21 minutter spillet var det blot blevet til 5 scoringer af de gule drenge, og det var simpelthen ikke godt nok, hvis der skulle to point med hjem til Fyn denne aften. Begge målmænd havde flotte redninger, men på dette tidspunkt var vi langt fra den flotte første halvleg, vi havde været vidner til. Denne sidste periode af kampen blev ikke bedre for GOG, som slet ikke kunne finde spillet i en forfærdelig halvleg. Tvis var kyniske og udnyttede det prompte med velspillende Larholm og Balling i spidsen. GOG formår kun at score seks mål i de sidste 30 min, og den forfærdelige offensiv bliver altså udslagsgivende for kampens resultat. 20 mål i første halvleg, 6 mål i anden, lad os bare lade den stå der.

Næste uge går det løs mod SønderjyskE på hjemmebane i GOG Arena. Det er som sagt første kamp ud af tre på hjemmebane, og inden for få dage venter også HC Midtjylland og Skive.