Liga

GOG taber i sæsonens åbningskamp

Med høj sol over Gudme en lørdag eftermiddag skulle de gulblusede tage imod Ribe-Esbjerg i sæsonens første ligakamp. De første tyve minutter fulgtes de to hold pænt ad selvom det undervejs hele tiden var Ribe-Esbjerg der var oppe med 1-2 mål men en masse fejlafleveringer og brændte chancer fra GOG betød, at Ribe-Esbjerg kunne trække en smule fra op til halvlegen. Et tydeligt frustreret GOG mandskab gik til pause bagud med to mål (12-14).

Efter halvlegen skulle der også gå et par minutter før drengene kom igang, og det var først i det 47. minut GOG drengene endelig kom tættere på med stillingen (22-23). Selvom Tobias Thulin hev redninger frem nede i målet, var det alligevel Ribe-Esbjerg der i sidste ende endte med at trække det længste strå og kampen endte 26-29.

Næste kamp er på udebane mod SønderjyskE på onsdag kl 20.