Liga

Stolpe ud for GOG

Med 3.600 på lægterne var rammerne sat til det helt store opgør!

De første ti minutter af rival opgøret mod Aalborg Håndbold var ikke just et målrigt et af slagsen, efter blot 10 minutter kunne Alexandre Blonz sætte bolden inden Niklas Landin til en 4-3 føring. I resten af halvleg var der ikke rigtig et af holdene der kunne trække fra med mere end to mål, dette skyldes blandt andet en fremragende Thulin der i de første små 20 minutter stod med en redningsprocent på kan 50%. Men i de sidste sekunder kom Niklas Landin også for alvor ind i kampen, og Aalborg kunne gå til pause foran med et enkelt mål (13:14)

I anden halvleg var det Aalborg der kom bedst fra start, og kunne efter 10 minutter sætte bolden ind til en 6 måls føring (15-21) og de gulblusede kom aldrig tilbage i kampen.

Kampen endte med et nederlag på 23-33  til GOG.

Tusind tak for opbakningen til alle der var i hallen!