Tilbage til oversigt

GOG taber til Kristianstad

GOG spillede onsdag aften mod Kristianstad i Haarby Hallerne i årets andensidste træningskamp. 

 

Det blev en rodet start for de gule, som ikke rigtigt kunne finde målet i de første minutter. Samtidigt stod den svenske målmand fremragende og pillede flere store chancer fra GOG. 

 

GOG var på et tidspunkt bagud med 3-7 og 10-15, før det dog begyndte at gå bedre for holdet. Med flere gode mål fra bl.a. Lars Hald og Andreas Holst forblev GOG inde i kampen og kunne gå til halveg bagud 15-18.

 

Der blev hele kampen igennem skiftet en del ud, og det kunne ses på rytmen i spillet. Det er selvfølgelig klart, at der skal eksperimenteres med det sidste, inden det for alvor går løs igen i ligaen. 

 

Anden halveg blev noget bedre for GOG. Efter en rigtig god start, gik der ikke længe inden GOG kunne udligne til 19-19, og kampen var dermed helt åben igen. Holdet kom også foran med 21-20, men kunne ikke få slået hullet til svenskerne. 

 

Svenskerne skiftede deres redningshelt i målet ind igen, og det gav desværre pote med det samme. Holdet fik igen overtaget, og det begyndte mere og mere at lugte af et nederlag til de gule.

 

Da sidste fløjt lød, havde svenskerne taget en 26-29-sejr over GOG. Nu venter den sidste træningskamp i morgen mod Otterup, inden det igen går løs i ligaen.