GOG taber til Skanderborg

GOG skulle denne lørdag forsøge at revanchere det ærgerlige nederlag mod Aalborg i sidste weekend. I GOG Arena ventede en kamp mod sæsonens store overraskelse fra Skanderborg Håndbold. Skanderborg var forud for opgøret startet sæsonen glimrende med blandt andet sejre over Aalborg og Bjerringbro Silkeborg på hjemmebanen.

Kampen var udråbt som lidt af et kontraopgør på forhånd. De to mandskaber har begge spillet hurtigt i sæsonens første kampe, og derfor kunne det ligne et opgør i et voldsomt tempo fra start. GOG måtte på forhånd trække favoritværdigheden ned over hovedet, da det per tradition har været de færreste hold, der har fået noget med hjem fra den fantastiske hjemmebane i Gudme.

Første halvleg startede med et tændt Skanderborg-hold, som kommer foran 4-2 efter alt for mange store afbrændere af GOG-spillerne. Billedet fortsatte med det samme billede og Skanderborg kom blandt andet flere gange foran med tre, mod et GOG-hold, som slet ikke kunne spille sig igennem en solid grøn mur. Med til historien var også, at Skanderborg-målmanden flere gange leverede store redninger. Billedet blev ikke meget bedre mod slutningen af halvlegen, og Skanderborg kom på et tidspunkt foran med fire mål, før der begyndte at ske lidt. GOG formåede aldrig at spille sig ordenligt ind i halvlegen og kunne være okay tilfreds med kun at gå til pause bagud med 9-11. Det var tydeligt for de fleste på dette tidspunkt, at der skulle findes helt andre takter frem, hvis holdet skulle have noget som helst med fra denne kamp.

Anden halvleg startede lidt bedre for GOG, men det var ikke længe det varede i første omgang. Skanderborg bragte sig hurtigt tilbage i førersædet og kunne efter små ti min sætte en fire måls føring ind på kontoen. Billedet fortsatte meget i de næste ti min, hvor holdet slet ikke kunne spille sig igennem Skanderborg-forsvaret. Når holdet endelig kom igennem til chancer, stod Skanderborg-målmanden i vejen for det meste. Selvom der kom lidt bedre gang i målene i slutningen af halvleg, så var det desværre ikke til de gules fordel. Unge Lasse Møller kom ind i anden halvleg og agerede en-mands hær i store dele af de sidste 20 minutter, men det var bare ikke nok i dag. På trods af syv flotte Møller-kasser tabte GOG i sidste ende 24-26 til Skanderborg!

Allerede på torsdag går det løs igen, når GOG i samarbejde med HC Odense åbner dørene for en solid omgang ”Fynsk Håndboldfest”. Hvis du ikke allerede har sikret dig billetter til den kamp, kan det gøres på linket nedenunder. Vi ses til et brag af et dobbeltarrangement torsdag d. 22/10 klokken 18.30 i Odense Idrætshal.