Liga

GOG tabte efter endnu en brandkamp

Ganske som det har været tilfældet i mange af de andre kampe i Champions League, var det tæt til det sidste, da GOG onsdag aften mødte SC Magdeburg, men denne gang gik marginalerne tyskernes vej med en sejr på 36-34 efter 21-18 ved pausen.

GOG lagde ud som lyn og torden, og i kampens indledning var de gulblusede i front med plus 3, men desværre for de fynske gæster, kom Mikkel Damgaard, Magnus Saugstrup og deres holdkammerater tilbage, og ved pausen havde tyskerne udnyttet fordelen af at spille i egen hule til at komme foran med 21-18.

I anden halvleg kom Magdeburg flere gange foran med 4 mål, men GOG blev ved med at spille sig tilbage i opgøret, og få minutter før tid viste tavlen således 34-33 til tyskerne, der dog desværre holdt føringen hele vejen til slut.

Topscorer for GOG blev Emil Madsen med 10 mål, mens Simon Pytlick og Lukas Jørgensen blev noteret for henholdsvis 9 og 8 scoringer.