GOG tabte efter god fight

Efter en fuldstændig vanvittig dag i håndbolddanmark, hvor fokus lige pludselig lå på alt andet, end det det gælder om, at spille håndbold, så skulle sidste spillerunde stadig afvikles. GOG var på en svær opgave i en fyldt Energi Arena mod Århus, hvor den spinkle mulighed for et ekstra point i slutspillet opstod, da Kolding fik fratrukket fem point for ulovlig brug af træner.

Det krævede dog både en sejr over Århus, og at BSV hjemme tabte til Aalborg. Begge dele gik ikke i opfyldelse.

Kampen bølgede ellers frem og tilbage i første halvleg. Århus overraskede GOG ved at dække 3-2-1 forsvar, og det kæmpede de gule med at få løst de første ti minutter. Langsomt fik GOG fundet nøglen, og så var det igen helt lige. Sydfynboerne kunne dog godt have gået til pause foran med et par stykker, hvis det ikke havde været for en særdeles velspillende Emil Nielsen i Århus-målet. Den 19 årige keeper står som en garvet 30 årig bundesligamålmænd, og det ligner umiddelbart en stjerne i svøb.

Anden halvleg startede fint for GOG. Selvom holdet var i undertal, vandt de den første periode 2-0 og kom foran 15-14. Holdene fulgtes igen ad, men ved stillingen 21-21 gik det galt for GOG. Tre mål i træk til Århus, og store brændte chancer betød, at holdet fra smilets by fik slået det afgørende hul. Det kom de gule sig aldrig for alvor over, og Emil Nielsen trak det berømte gardin ned endnu engang. Det ellers godt fightende GOG-mandskab fik ellers spillet sig til rigtigt gode chancer, men gang på gang stod den unge keeper i vejen.

Det hele endte med en sejr til Århus på 31-27 i en flot kulisse i Energi Arena.

Nu er grundspillet slut, og GOG er havnet i en slutspilspulje med Århus, Skjern og Aalborg. Mulighederne er der, hvis de gule kan ramme topniveauet, samtidig med at heldet er lidt med fynboerne, og publikum hjælper til i GOG Arena.