Tilbage til oversigt

GOG tabte finalen i Nordic Crane Cup i Sverige

Søndag eftermiddag spillede GOG finale mod Lugi, som havde vundet over Halden lørdag. Kampen startede hektisk, hvor GOG spillerne kom bagud 0-5. Over hele kampen kæmpede spillerne sig op, men det var desværre ikke nok, og de tabte 24-26 til Lugi.

 

Lugi spillede med deres nøglespillere og fik sat de unge GOG spillere under pres. Cheftræner Jakob Larsen omtaler de unge spilleres rolle i kampen: ”Vi brugte en stor del af tiden på at give de unge drenge en oplevelse. Det betød samtidig, at der var mulighed for at aflaste spillere som Frederik Clausen, Torsten Laen og Henrik Jakobsen.”

 

Trods nederlaget fik GOG sat spillet godt op og de viste sig fra deres skarpe side. Det var vigtigt for Jakob Larsen at bruge spillerne, og da de fik ramt det defensive spil, kontrafasen og angrebsmæssigt, ser det rigtig lyst ud. 

Henrik Jakobsen og Jon Andersen gjorde sig bemærket til Nordic Crane Cup og kom på All Star holdet i denne turnering.

 

Efter sidste weekends træningsturnering går GOG spillerne den sidste træningskamp i møde. Fredag d. 27 januar spiller GOG mod TTH Holstebro kl. 17.00 i Hedensted Centeret.

Der er lagt op til et brag af en træningskamp, som er den sidste forberedelseskamp inden 2. halvdel af sæsonen skydes i gang. Første kamp er onsdag d. 8 februar hvor GOG spiller ude mod Tønder kl. 19.00. Første hjemmekamp i SEF Arena er mod Aalborg d. 15 februar kl. 18.00.

  

Kom og støt drengene i den sidste træningskamp og send dem godt på vej ind i turneringsstarten.