GOG tabte fortjent til Tvis

Det blev ikke et klimaks i dag for de unge GOG-drenge. I en fyldt Gråkjær Arena, vandt hjemmeholdet fra Team Tvis Holstebro fortjent, og spillede sig dermed i semifinalen. GOG har stadig en chance, men det kræver hjælp fra de hvidklædte holstebrodrenge, der skal tage point på udebane i Skjern i sidste runde, mens GOG selv skal vinde på hjemmebane over Århus.

Kampen startede ellers fint for de gule. Hele tiden var de i teten i et hæsblæsende tempo, hvor GOG var marginalt bedre end Tvis. Ved stillingen 13-11 til sydfynboerne indtraf katastrofen. En periode blev tabt 6-0, og så var stillingen 17-13 til vestjyderne. Den mavepuster kom de gule sig aldrig rigtigt over, og hang efter resten af kampen.

Flere gange i anden halvleg var de gule tæt på at komme helt op, men brændte chancer og tekniske fejl blev straffet prompte, og så var det forfra for GOG’erne.

Det blev en kamp, hvor forsvaret og målmænd for engangs skyld aldrig rigtig fik fat. 34 mål scoret mod GOG er ikke hverdag, men med til historien hører det også, at Tvis mange gange var dygtige til at straffe GOG’s tekniske fejl med hurtige kontraer.

Det var den første halvdårlige kamp for de gule i slutspillet. Paradoksalt nok kan det vise sig, at være nok til at sende GOG ud af semifinalekampen.

Vi håber på at vores venner fra Tvis Holstebro, driller stjernerne fra Skjern og napper et point på mandag. Drengene vil i hvert fald gøre ALT for at slutte ordentligt af på hjemmebane, og give både dem selv og det fantastiske hjemmepublikum en sejr.

Tusind tak til de små 100 fans fra GOG, der tog turen til Holstebro. De var med til at skabe en god ramme i en fantastisk hal.