GOG tabte første bronzekamp

Det begyndte lovende, da GOG pinsedag havde besøg af Aalborg i den første kamp i bronzespillet, men efter 60 minutter måtte Krickaus udvalgte se sig besejret med 25-26.

I kampens indledning var GOG-spillerne flyvende, og gæsterne blev holdt helt fra fadet. Måltavlen viste 4-0, 6-1 og 13-7, før Aalborg-spillerne fik en fod til jorden.

Ved pausen førte de gulblusede med 14-10, men desværre blev det forspring ikke forsvaret i de sidste 30 minutter, hvor Aalborg fik kæmpede sig tilbage i kampen.

Efter at have været bagud hele vejen gennem opgøret lykkedes det således for Aalborg at komme foran med 25-24 kort før sidste fløjt, og derefter blev sejren kørt i hus af nordjyderne.

Returkampen spilles den 31. maj i Aalborg, og her er kravet en sejr til GOG-spillerne, hvis de skal have en tredje kamp om bronzemedaljerne – i tilfælde af uafgjort eller nederlag, er bronzen Aalborgs.