Tilbage til oversigt

GOG tabte første slag

Der var lagt op til håndboldfest i GOG Arena her til aften. Fynske bank havde sponsoreret gule trøjer til alle siddende tilskuere, og det gjorde Arenaen til en helt fantastisk ramme om den spændende semifinale. Det var tydeligt at mærke begejstringen og positivismen over, at GOG er tilbage i den absolutte top af dansk herrehåndbold.

 

Første halvleg startede fint for de gule. Espen Christensen havde fundet storspillet frem i målet, og angrebsspillet, anført af Minik Dahl Høegh, sad lige i skabet. GOG kom foran 9-7 men desværre blev en helt fri kontrachance brændt, og så åd Tvis Holstebro sig ligeså stille ind i kampen igen. Hver gang var det på fejl af GOG, som prompte blev straffet af Tvis Holstebros lynhurtige fløje.

Momentum skiftede, og derfor kunne vestjyderne gå til pause foran med en enkelt 12-11.

 

Anden halvleg bølgede igen frem og tilbage. Midtvejs fornemmede man at momentum tippede lidt over til sydfynboerne, da Henrik Jakobsen bragte GOG foran med 20-19. De gule havde herefter muligheden for at bringe sig foran med to, men to fejl i træk blev igen straffet, og så var det Tvis, der var i teten.

Herfra var det GOG, der haltede efter. Forsvaret fik ikke ordentligt fat, og angrebet var lidt haltende, men alligevel formåede GOG, da det så værst ud og bagud med tre, at kæmpe sig tilbage, så holdet kun var nede med en enkelt. Tvis Holstebro fik chancen for et sidste mål, men GOG-forsvaret kæmpede bravt, og så endte det med et nederlag på 28-27.

 

Det var første halvleg af semifinalebraget, og alt er fortsat muligt, når GOG skal til Holstebro på lørdag. Hvis forsvaret får en lille smule bedre fat, og angrebet får minimeret fejlene, så Tvis’ hurtige fløje ikke kan score så mange ”lette” mål, er det på ingen måde umuligt for GOG, at tage til Holstebro og få en sejr.

 

Vi krydser stadig fingre for de gule drenge, og indtil kampen på lørdag, kan vi glæde os over den helt fantastiske stemning, der var i GOG Arena i dag. Tusind tak til alle tilskuere, for at gøre denne aften til noget helt specielt. Vi glæder os til at se jer alle sammen igen på onsdag, om det så bliver til en finale – eller en bronzekamp.