GOG tabte i sandt målorgie

Det blev desværre et nederlag til de gule, da de her til aften spillede mod Skanderborg i Ryhallen. Det var en kamp der blev afviklet i et hæsblæsende tempo, hvor der for en gangs skyld var et hold der tog kontraudfordringen op med GOG.

De to hold fulgtes ad gennem hele første halvleg. Fremragende angrebsspil fra begge sider, og ikke ret meget forsvar og målmandsspil gjorde det til et sandt målorgie. Det var østjyderne der kunne gå til pause mest tilfredse med en føring på 16-15.

Anden halvleg startede forfærdeligt for GOG. Den første periode blev tabt 5-1 og så var de gulblusede bagud 21-16. Efter en fantastisk sæson for forsvaret og især Kevin Møller, må vi i dag acceptere, at det aldrig blev den helt store præstation defensivt.

GOG haltede efter hele halvlegen. Et målmandsbytte hjalp ikke, og det var først da Jakob Larsen sendte sit forsvar frem i 5-1 og Kevin kom på banen igen, at defensiven fik fat. Med under 10 minutter igen begyndte GOG langsomt at hale ind, og det var kun tre helt frie afslutninger, der blev brændt, som gjorde at drengene ikke nåede helt op.

Resultatet blev et nederlag på et mål. Publikum i Ryhallen fik en spændende og seværdig kamp med masser af mål og masser af tempo. Desværre var det måske lidt for hurtigt tempo til de to dommere. Både GOG og Skanderborg blev fløjtet tilbage på hurtige midte 8-10 gange hver, og det ødelagde en lille smule af rytmen i kampen.

Niclas Kirkeløkke vred om på foden i anden halvleg, og måtte forlade banen med et kvarter igen. Det er endnu uvist hvor slemt det står til med anklen.

Drengene skal på den igen allerede på søndag. Her skal de til Skive og møde skibonitterne for anden gang på under tre uger. Vi håber sydfynboerne kan rejse sig og nappe to point hjem fra Nordjylland.