GOG tabte i tæt dyst

Der var lagt op til et stort drama om vigtige slutspilspoint, og publikum fik da også drama.

Fra kampens start kunne man fornemme, hvor jævnbyrdige de to hold var. To dygtige forsvar og to mindst ligeså dygtige målmænd prægede kampens indledning. Landsholdsmålmand Jannick Green var outstanding og stod efter et kvarter med en redningsprocent tæt på 70.

GOG halsede lidt efter men var på intet tidspunkt bagud med mere end to mål, og få minutter før halvlegsfløjtet var det helt lige 10-10. Et par dumme fejl i angrebet gjorde dog at BSV kunne gå til pause med en føring på 12-10.

Anden halvleg var knap nok fløjtet igang, da der i den grad blev løbet om kap. GOG’s kontramaskine kørte i højeste gear, og det lukrerede Tobias Møller flot på. Han spillede en brandkamp og blev GOG topscorer med 9 mål.

15-11 til BSV blev vekslet til en tomåls føring til GOG, og så var der for alvor kog under GOG Arena. Desværre besluttede en vis herre at begynde sit one man show. Kristian Kjelling gjorde de sidste tyve minutter, som det passede ham, og GOG fik aldrig rigtigt styr på ham.

Efter at Jannick Green var faldet lidt i niveau i anden halvleg, fik han fat igen, og symptomatisk nok var det Kjelling der scorede det afgørende mål for BSV, og Jannick der havde den afgørende redning.

GOG prøvede ellers med en ekstra markspiller, men lige lidt hjalp det da Kenneth Dahls skud blev pareret, og de gules chance for en uafgjort løb ud sammen med tiden.

Ærgeligt ærgeligt. Men der var bestemt mange positive ting at tage med fra kampen, og klart fremskridt fra i onsdags i Kolding. Nu venter en måske endnu sværere opgave på onsdag mod Skjern i GOG Arena, og lad os håbe at fremgangen fortsætter, og GOG måske kan nappe et enkelt eller to point.