GOG tabte knebent til BSV

En fyldt Jysk Arena dannede rammen om aftenens kamp mellem BSV og GOG. De gule havde på forhånd proklameret at man gik 100% efter sejren, på trods af der ikke var det helt store at spille om. Kun om man ville få Tvis Holstebro eller netop BSV i slutspilspulje 2. Det var dog heller ikke en kamp, hvor Jakob Larsen ville satse med nogens helbred, og derfor fik mange af stamspillere en relativ rolig dag på kontoret. I store dele af anden halvleg spillede de gule derfor uden Minik Dahl Høegh, som på det seneste har været skarp i angrebet, og de to normale midterforsvar Rasmus Jensen og Lars Hald. Unge Benjamin Pedersen blev kastet i ilden og gjorde det fremragende, men det kommer vi tilbage til.

Første halvleg blev en ambivalent én af slagsen for GOG. Holdet spillede sig til mange store chancer, men hver gang stod Linus Persson i vejen i BSV-målet. I den anden ende gjorde forsvaret det godt, men et par i sort, havde bestemt sig for, at slå straffekastrekord i en halvleg, samt stikke to fingre i vejret hele fire gange de første 30 minutter. Fem straffekast fik BSV i første halvleg, men heldigvis snuppede en storspillende Søren Haagen tre af disse, og derfor var GOG kun bagud med fire ved pausen.

I anden halvleg fulgtes de to hold ad det første stykke tid. Men langsomt ændrede kampen karakter. Haagen var en mur i målet, og det noget uvante forsvar med Frederik Clausen, Lasse Kronborg, Benjamin Pedersen og Kenneth Dahl gjorde livet surt for BSV, som kom med hele skytset. Pludseligt var GOG foran med to mål, da der manglede syv minutter, og kampen var vendt total. En timeout fra Peter Bredsdorff ændrede  desværre udfaldet. GOG tabte de næste halvandet minut med 3-0, og så var de lige pludselig bagud med en. Jakob Larsen tog timeout, og holdet var tæt på at udligne med 20 sekunder igen, men endnu engang stod en storspillende Linus Persson i vejen i BSV-målet. I stedet satsede GOG alt og BSV scorede det sidste mål, så nederlaget blev på 22-20.

Unge Benjamin Pedersen spillede de sidste 20 minutter af anden halvleg i stedet for de normale førstevalg Rasmus Jensen og Lars Hald, og den unge mand gjorde det fremragende med tre mål og en jætteindsats i forsvaret. Derudover var der virkeligt ild i armen for GOG’s anden unge komét på venstre back, Frederik Clausen, der fik chancen fordi Minik Dahl Høegh blev sparret. Men INGEN kom op på siden af GOG’s grand old man, der var i særklasse. Søren Haagen stod med en redningsprocent på imponerende 42 og nappede ud over det tre ud af fem straffekast. Lad os håbe den gamle kan holde det niveau i slutspillet. Så får de andre hold det svært!