GOG tabte med to til Ribe

Her til formiddag tabte GOG med to mål til Ribe Esbjerg.

Det var en kamp hvor GOG’erne kom forrygende fra start. 6-0 forsvaret fik super fint fat, og Kevin Møller agerede mur i kassen. Angrebet med Kasper Jørgensen, Snorri og Eilert fandt gang på gang hårdt kæmpende Lars Hald, og det var derfor også et tilfreds hold der gik til pause foran med 3.

I anden halvleg skulle der prøves nogle ting af. Vi gik frem i et 5-1 forsvar som aldrig rigtigt fandt melodien. Det betød svære betingelser for Emil Tellerup, som ikke havde mange reninger.

Angrebet kørte derimod upåklageligt. Kenneth Dahl og Minik Dahl som gjorde comeback gjorde som det passede dem, og der blev i den periode derfor byttet rigtigt mange mål.

Da der manglede 7 minutter var GOG foran med 2-3 mål, men 3 fejl betød 3 lette kontramål til Ribe. Det kom de gule sig ikke helt over, og da der manglede 10 sekunder måtte vi satse lidt, og det betød en let scoring til Ribe og et tomålsnederlag.

Vi skal hæfte os ved de mange positive der var i kampen.

– Et forsvar der fungerede optimalt i første halvleg og en Kevin Møller der stod suverænt.

– Et angrebsspil der i første halvleg var fint, og i anden halvleg i 25 minutter var super godt.

– Mange spillere fik masser af spilletid, og flere nøglespillere som Kasper Jørgensen, Lars Hald, Snorri og Lasse Kronborg spillede slet ikke anden halvleg, så de ikke bliver alt for slidte.