GOG tabte snævert til Champions League-vinderne

GOG var i dag på langfart til Bredstedt i Nordtyskland for at møde Champions League-vinderne fra Flensburg. Det blev endnu engang en fin træningskamp, hvor mange af de unge virkeligt blev kastet i ilden mod verdensklassespillere. Og de bestod igen.

Frederik Clausen og Benjamin Pedersen spillede ynglingebold sidste år, men viste i dag, at de både har fysikken og viljen til at begå sig på højeste niveau. Flere kampe giver mere erfaring, og det er netop lige det sidste der mangler. Men der er ingen tvivl om, at GOG nok skal få glæde af de unge drenge i år.

Første halvleg blev en tæt affære, hvor Flensburg hele tiden førte med én eller to mål. Mathias Andersson viste sin klasse i målet, og pillede flere store chancer fra GOG’s spillere. Men også i det gule mål blev der taget fra, hvor først Søren Haaagen og dernæst Frank Mikkelsen hev flotte redninger op.

I anden halvleg kom unge Mike Jensen på mål, som lige er tilbagevendt fra U-EM. Også han viste, at der var redninger i ham, og det er dejligt at have tre målmænd, som alle sammen kan tage fra. Det bliver vigtigt over en hel sæson.

I midten af halvlegen fik GOG’erne en skidt periode, hvor ukoncentrerede afslutninger og indspil blev straffet prompte af Flensburgs kontra. De gule kom i denne periode bagud med seks, men fik sat proppen i, og hentede stille og roligt forspringet. Med to minutter igen var de således kun bagud med to mål, men igen viste Flensburgs stjernespillere klassen, og gav GOG dødsstødet med et mål til 24-21. Sydfynboerne fik reduceret en sidste gang, og derfor endte det med en 24-22 sejr til Nordtyskerne.

Alt i alt var det en god oplevelse, hvor vi igen i dag så fremgang i formen hos de unge GOG-drenge.

Nu er der friweekend, før holdet i næste uge skal spille FTZ-cup i Skjern. Her venter tre kampe mod ligarivaler, og det bliver spændende at se, om holdet kan fortsætte den positive udvikling.