GOG tabte til et bedre hold

Der var lagt op til et brag i GOG Arena her til aften. Tilskuerrekord for sæsonen lagde rammen om, hvad der desværre blev lidt af en fuser. GOG kom ellers flot ud af starthullerne, og med den vanlige skarpe kontrafase, kom de hurtigt foran med 3-1. Publikum var på mærkerne, og man kunne fornemme, at noget stort var i vente.

Sådan skulle det ikke gå. Forkrampet angrebsspil, og brændte chancer forvandlede en tomåls føring til, at GOG pludselig var bagud med to. Bedre blev det ikke i resten af halvlegen, hvor også forsvaret haltede efter. Aalborgspillerne var hele tiden hurtigere, stærkere og klogere, og det var GOG der kunne være mest tilfreds med kun at være bagud med fire ved pausen.

Anden halvleg startede ellers fint for de gule. Et hurtigt mål og endnu en boldbesiddelse betød, at man kunne komme op på minus to. Men så stoppede det også. Den næste periode blev tabt med 3-0, og så var den kamp mere eller mindre afgjort. GOG kunne ikke score i stationært angreb. Forsvaret og Kevin Møller kæmpede heroisk, men desværre mod overmagten. Stille og roligt trak Aalborg fra, og føringen var på et tidspunkt på otte mål.

Det var ellers et trænerteam for GOG der prøvede alt. Men selv med en ekstra markspiller på banen kunne GOG’erne ikke score. De to overtalsperioder de gule havde resulterede ej heller i mål, og så er det altså svært at vinde håndboldkampe.

Hen mod slutningen fik Rasmus Jensen debut, og han fik banket lidt energi ind i holdkammeraterne. Det endte dermed med et hæderligt nederlag, i en kamp der desværre aldrig blev spændende.

Når GOG ikke rammer niveauet mod de danske mestre og Champions league-deltagere, så bliver det et klart nederlag. Dertil er Aalborg simpelthen for gode.

Store roser til Kasper Kildelund der endnu engang viste sit høje niveau, samt Rasmus Jensen der viste prøver på sin kunnen. Og så var Kasper Jørgensen den eneste bagspiller der var en trussel for aalborgforsvaret.

Vi skal op på hesten igen. Næste onsdag venter en lige så svær udfordring, når GOG’erne skal en tur til Skjern. Niveauet skal hæves, hvis drengene skal have en chance, men selvfølgelig kan det også det. Det var første hele kamp i ligaen, hvor et godt fightende GOG-hold ikke spillede op til deres niveau over 60 minutter. Desværre var det imod et fantastisk hold, og så bliver resultatet sådan. Stor cadeau til Aalborg med en sprudlende Mads Mensah, en solid Morten Slundt og et fantastisk forsvar samt målmand. De var et niveau over GOG, men forhåbentligt kan drengene på sigt komme op på det niveau.