GOG tabte til GOG

En fremragende defensiv indsats var desværre ikke nok for GOG i dagen semifinale til Final4.

Som det desværre er set flere gange i 2014, valgte de gule at brænde den ene chance efter den anden. Reelt havde GOG to modstandere i dag. Sig selv og BSV keeper Dane Sijan.

Kampen startede ellers fint, og i hele første halvleg var GOG i teten. Forsvaret stod solidt, og Kevin Møller havde fundet niveauet fra efteråret. Det var derfor helt fortjent, at GOG kunne gå til pause foran med 9-7. Føringen kunne have været endnu større, hvis det ikke havde været for to tre brændte kontrachancer.

Anden halvleg mindede lidt om første. Defensiven var som en mur, og det var kun, når BSV var i overtal, de kunne spille sig til chancer. Desværre for GOG’erne skete det en del gange i anden halvleg. Fire gange da kampen skulle afgøres, blev en gul smidt ud. Føringen skrumpede som halvlegen skred frem, men GOG havde en gylden mulighed for at lukke kampen midtvejs i anden halvleg. Desværre som set før, blev alt for mange chancer brændt, og Dane Sijan agerede levende plankeværk i BSV-målet.

Resultatet blev et nederlag på 21-18, i en kamp hvor begge forsvar og målmænd stod rigtigt godt, men alligevel gik GOG’erne slukørede i omklædningsrummet efter kampen med en følelse af ikke at have tabt til BSV, men til sig selv.

Sådanne kampe giver hår på brystet, og er gode lærepenge for det unge GOG-mandskab. Men nu må lektien gerne snart være lært!

En kæmpe stor ros og tak skal der lyde til alle de fynske fans, der var kommet til Århus. De formåede i den grad at skabe en fremragende stemning, og var BSV’s fans aldeles overlegne. Vi håber at se den samme opbakning i slutspillet i GOG Arena.