Tilbage til oversigt

GOG tabte til Kasper Hvidt

Der var klassikerstemning i GOG Arena her til eftermiddag. Kolding kom på besøg, og ligesom i gamle dage var der fight, intensitet og god stemning i hallen.

GOG var underdogs, men alle håbede, at de gule kunne levere en god indsats og drille storfavoritterne fra Kolding København. Og det kunne de.

 

GOG lagde ud som lyn og torden og bragte sig foran 2-0. Taktikken var klar, LØB! Løb alt hvad remmer og tøj kan holde i 60 min. KIF har et frygtet forsvar og en endnu mere skræmmende målmand inde bagved, og hvis sydfynboerne skulle have en chance i dag, skulle der scores mange mål på kontra. Stationært 6 mod 6 ville det blive for svært. Og det var også sådan billedet tegnede sig.

GOG-forsvaret og Kevin Møller stod rigtigt fint, og det resulterede i mange kontrachancer. I første halvleg blev mange af disse omsat til mål, og det var derfor næsten helt lige ved halvleg med en stilling der hed 12-13. Alligevel sad man med en lidt ærgerlig fornemmelse, fordi 2-3 store 100% chancer var blevet brændt, og vi egentligt godt kunne have været foran.

 

Holdet var fuld af fortrøstning da anden halvleg blev fløjtet op, og hallen eksploderede da Minik bragte GOG foran med et mål ca. efter 10 minutter på et flot vip fra Kenneth Dahl. Her lurede overraskelsen, men så besluttede Kasper Hvidt sig desværre for at rulle gardinet ned. Fra det 12 minut og til det 20 minut blev der slet ikke scoret. GOG’s forsvar stod suverænt og Kevin inde bagved var en mur. Det gav ”den gule kontrahær” 5 helt frie chancer, som alle blev brændt. På dette tidspunkt var stillingen 20-18 til Kolding, og det var desværre også dem, der først fik hul på bylden. Det var først da Niclas Kirkeløkke fik reduceret til 23-19 efter 22 minutter, at GOG kom på tavlen igen. Og da vidste man godt, det ville blive rigtigt svært. Kolding er simpelthen for rutinerede til at afgive sådan en føring.

De flot fightende gule forsatte dog deres forsøg på at komme tilbage i kampen, men det resulterede desværre i flere brændte chancer på Kasper Hvidt.

I sidste ende må man bare tage hatten af for en verdensklasse målmand, som i dag gjorde forskellen. Det var pisse ærgerligt, for man sad i lang tid og troede på at miraklet kunne ske, og var det ikke for Hvidt, så var det måske også sket.

 

GOG viste flaget på fornemste vis og har ekstremt meget ære af kampen. Unge Niclas Kirkeløkke viste igen sit enorme potentiale, men også Minik og Kenneth Dahl leverede en fornuftig indsats. Forsvaret og Kevin Møller var forrygende, og det var ”kun” de mange brændte chancer, der kunne sættes en finger på.

Det unge GOG-hold har lært meget af denne kamp og fik bevist, at de også godt kan byde de helt store hold op til dans.