GOG tabte til Søren Westphal

Drengene var opsatte på at få den første udesejr i dag mod Aalborg håndbold, men sådan skulle det ikke gå.

Det var ellers to hold, der fulgtes ad de første 10-15 minutter. GOG’s angreb spillede fint, men desværre var forsvaret ikke ret godt, så der blev byttet mål i starten. Den første der fik rigtigt fat, var Aalborgs målmand Søren Westphal, der tidligere har spillet i GOG. Han hev den ene store redning op efter den anden, og det var medvirkende til, at Aalborg bragte sig foran med fire mål. GOG fik stabiliseret en lille smule i forsvaret og hentet lidt af forspringet så det med fem minutter tilbage af halvlegen kun var på to mål, men to tekniske fejl i angrebet betød kontra den anden vej, og så var holdet igen bagud med fire. Tobias Møller eksekverede et straffe med fem sekunder tilbage, og derfor gik de gule til pause bagud med tre. Egentligt med en tro på, at det sagtens kunne lade sig gøre at vende kampen i anden halvleg.

Efter pausen fik GOG bedre fat i forsvaret. Mike Jensen havde flere og flere redninger, men angrebet var forkrampet, og Søren Westphal stod stadig og pillede de sydfynske skytter. Lidt for mange udvisninger de gules vej, gjorde det svært at lukke holdet, og det blev som halvlegen gik udbygget til syv mål. GOG scorede de første 12 minutter af anden halvleg kun to mål, inden der kom lidt gang i målscoringen igen.

De gule lugtede blod, da holdet kom på minus fire med ca. ti minutter tilbage, men igen blev to tekniske fejl straffet prompte, og så var kampen reelt afgjort.

Til sidst satsede GOG butikken og gik frem med to mandsopdækninger. Det lykkedes ikke, og derfor blev nederlagets størrelse måske lige stort nok.

Spillerne var meget skuffet efter kampen, velvidende at alt alt for mange store brændte chancer var skyld i, at kampen aldrig for alvor blev tæt. Resultatet blev et nederlag på 26-20.

Nu venter en lille uges hård træning, inden den nye tribune skal indvies mod Team Tvis Holstebro på torsdag. Vi håber og tror på, at det bliver en glædens dag med fest og sejr, så kom og støt drengene, så de igen kan få to point på kontoen.