GOG tabte træningskamp

Tvedhallen var tidlig torsdag aften ramme om næstsidste træningskamp for GOG. Modstanderen var ligakollegaerne fra Skanderborg.

Kampen blev allerede spillet 17.30, og det var tydeligt, at Skanderborg var mest indstillet på at spille håndbold her.

GOG startede lidt uvant i em 5-1 formation, som efter en ok start begyndte at vakle mere og mere. Dertil kom at de gule slet ikke spillede mod mål i angrebet, og der derfor blev lavet alt for mange tekniske fejl, som prompte blev straffet af Skanderborgs dygtige kontraspillere. GOG kom derfor ret hurtigt bagud med 6 mål, og det blev op ad bakke resten af kampen.

Anden halvleg blev noget bedre for GOG’erne. Angrebet blev skarpere, og der blev scoret flere mål, men de tekniske fejl blev ikke barberet helt væk. Derfor fik de fodrappe skanderborgspillere stadig lov at lave lidt for mange kontramål.

Mod slutningen af kampen var GOG alligevel ved at gøre det spændende, da de nåede op på minus to. Men fortjent nok vandt de grønblusede fra Skanderborg med 28-25.

På den positive front stod både Søren Haagen og Mike Jensen fint i de gules mål. Derudover var der comeback til Lasse Kronborg, som spillede små 15 minutter i det sydfynske forsvar.