GOG tabte tæt kamp til BSV

2. påskedag var dagen, hvor GOG’s påskegule drenge drog til Bjerringbro-Silkeborg for at spille årets anden slutspilskamp.

GOG kom skidt fra start, idet angrebet var præget af tekniske fejl, mens BSV derimod lagde et tryk på forsvaret, som bragte dem foran med et par mål.

Men med disciplin i angrebet og stabilitet i forsvaret fik GOG dog vendt spillet, og efter godt 10 minutters spil var stillingen lige, 6-6.

BSV dækkede i perioder offensivt, og det skabte plads til blandt andet Chris Jørgensen, der gentagende gange fandt huller, brød igennem og scorede, og dermed fulgtes de to hold ad.

Midt i første halvleg fik Lars Hald og Rasmus Jensen begge 2 min. udvisning med 15 sek. mellemrum og GOG spillede derfor med 4 mand på banen i en periode. Denne periode formåede drengene dog at komme godt gennem, da blandt andet Mark Strandgaard lavede nogle flotte mål.

Herefter fulgte en periode med gode parader i forsvaret af blandt andet Lars Hald og Lasse Kronborg. Med et par redninger fra Søren Haagen i målet, og de fine parader, skabte det mulighed for at få kontrafasen med i spillet, og endnu en Strandgaard-scoring sikrede GOG en 1-målsføring ved halvleg.

2. halvleg bød på et rødt kort til Rasmus Jensen, der efter ca. 4 minutter fik sin tredje udvisning.

GOG havde gennem de sidste 30 min. af kampen svært ved at score på Søren Rasmussen i BSV målet, selvom de gule egentligt fik spillet sig frem til mange fine chancer.

Dét, der dog fungerede rigtig godt for GOG, var den gode tålmodighed, som holdet udviste i angrebet. Den skabte plads til Lars Hald, der fik flere fine indspil, og omsatte dem til mål. GOG holdt, blandt andet ved hjælp af dette, kontakten til BSV, men stadig bagud med ét eller to mål.

Det var en kamp, der var præget af mange udvisninger, men der blev også taget godt ved – især i GOG-forsvaret. I slutperioden formåede GOG at skabe spænding i kampen, men i de sidste minutter lykkedes det desværre ikke for holdet at skabe fuld kontakt til hjemmeholdet, og GOG må derfor slutte påsken med et nederlag på 26-24.

Næste slutspilskamp for GOG er lørdag d. 11., når GOG tager imod HC Midtjylland på hjemmebane.