Tilbage til oversigt

GOG tager et point mod SønderjyskE

Lørdag d. 5/9 var GOG på en svær opgave på udebane mod SønderjyskE. Der var på forhånd lagt op til en vanskelig kamp mod et hold, der traditionelt volder holdet store problemer. GOG skulle forsøge at fortsætte det gode spil fra åbningskampen, men havde op til kampen lagt stor fokus på at netop lægge den kamp bag sig og starte helt fra nul igen i den svære udekamp.

 

Sidste sæson spillede holdet uafgjort på hjemmebane mod SønderjyskE, mens det blev til et knebent etmåls nederlag i SønderjyskE, så der var altså lagt op til revanche i dagens opgør.

2.087 tilskuere havde fundet vej til hallen på denne lørdag, men dog stadig med flere tomme pladser i denne sæsons hjemmebanepremiere for SønderjyskE. Dem der var mødt frem, formåede dog til gengæld at skabe en fin kulisse og støtte til de lokale drenge.

 

Første halveg startede med meget få mål. Der var ikke nogen af de to hold, der for alvor kunne finde vej til netmaskerne. Med næsten syv minutter spillet var stillingen blot 1-1. Derefter gik det dog støt fremad med målene, og de to hold skiftedes til at score igennem stort set samtlige 30 minutter. Anders Petersen i SønderjyskE-målet lagde ud med mange flotte redninger, men faldt en smule i niveau senere. Chris Jørgensen havde i åbningsminutterne fint gang i skudarmen, men ellers var det et GOG-mandskab, som fint fordelte scoringerne i mellem sig. Holdene kunne gå til pause med 12-12 efter SønderjyskE udlignede på direkte frikast efter sidste fløjt. Ikke den bedste afslutning for GOG-holdet, men alt var stadig helt åbent før anden halveg.

 

Sønderjyske kom klart bedst ud til anden halveg og bragte sig hurtigt foran med fem mål. Sådan fortsatte det i en lang periode, før GOG-holdet igen vågnede op til dåd. Med en fantastisk fightervilje kæmpede holdet sig stille og roligt tilbage i matchen. GOG kunne udligne til 23-23, og det blev også kampens resultat i sidste ende. Der var virkelig tænding på til sidst i kampen, og det hele sluttede med et tremeterkast til SønderjyskE, som de dog ikke formåede at udnytte. Endnu en gang vidste holdet i løbet af kampen den store bredde, og Jakob Larsen skiftede flittigt igennem hele kampen, uden det dog gik ud over spillet. 

 

På næste lørdag gælder det, som bekendt, det længe ventede opgør mod KIF Kolding København hjemme i GOG Arena. De to hold spiller per tradition tætte kampe, og derfor er der endnu en gang lagt op til en spændende kamp mod den helt store favorit til DM-titlen.

 

Hvis I ikke allerede har sikret jer billetter mod Kolding, så er det en meget god idé at gøre det meget snart. Vi forventer, at GOG Arena bliver fyldt til bristepunktet i den kamp

 

Målscorerer: 

Lars Hald: 4, Tobias Møller: 4, Chris Jørgensen: 3, Mark Strandgaard: 3, Niclas Kirkeløkke: 2, Andreas Holst: 2, Aku Kreutzmann: 2, Henrik Jakobsen: 1, Lasse Kronborg: 1, Minik Dahl-Høegh: 1