Tilbage til oversigt

GOG tager imod Aalborg

Onsdag aften spilles sidste runde i pulje to af slutspillet, når Aalborg kommer på besøg i GOG Arena. Der var på forhånd lagt op til årets brag, hvis Aalborg kunne have slået Kolding søndag aften i Brøndby, men sådan skulle det ikke gå, og da GOG samtidig fik point i Århus, er de gulblusede allerede klar til semifinalen, mens nordjyderne må gå på sommerferie efter onsdagens kamp.

 

Hvad bliver det så for en kamp? Det er meget svært at spå om, men der er ingen tvivl om, at GOG gerne vil give det trofaste hjemmepublikum en god kamp, og spillerne vil gøre alt, hvad de kan for en sejr, samtidig med der ikke skal drives rovdrift på de bærende spillere inden semifinalekampene.

Ligeså vel kommer Aalborg med en fast besluttet tro på, at de vil slutte sæsonen godt af. Selvom det ikke blev til den semifinale, de håbede på, har de leveret flotte præstationer især efter jul. Der er også en del spillere, der takker af i den rød hvide bluse, og det er helt sikkert, at de gerne vil lave et positivt sidste aftryk, selvom der rent sportsligt ikke er det store på spil.

 

Derudover har GOG førstepladsen i gruppen at spille for. Det kræver dog at Kolding på hjemmebane taber til Århus, samtidig med at GOG slår Aalborg.

Hvis Kolding slår Århus eller spiller uafgjort står det uanset hvad klart, at GOG skal møde Tvis Holstebro i semifinalerne, da vestjyderne allerede har vundet slutspilspulje et.

Hvis GOG skulle gå hen og vinde pulje to, så skal de møde BSV i semifinalen.

 

Der er ingen tvivl om, at det nok skal blive en festlig aften i GOG Arena, hvor der vil blive spillet noget god håndbold, samtidig med at tilskuere, frivillige og sponsorer kan glæde sig over, at GOG skal spille den første semifinale siden 2009 og samtidig den første siden genrejsningen i 2010.

 

Kampen fløjtes op i GOG Arena onsdag kl. 18.30.