Tilbage til oversigt

GOG tager imod Alingsås

Sidste weekend tog vi hul på endnu et europæisk eventyr og i morgen fortsættes det, når vi hjemme i SEF Arena kl. 16.00 tager i mod svenske Alingsås.

Den første kamp førte til et nederlag på 29-26 til de gule, så der 3 mål der skal hentes i knald eller fald kampen lørdag. Dermed er det videre avancement inden for rækkevidde, men det bliver en meget vanskelig opgave. Og det af flere grunde.

For det første stiller svenskerne med et stærkt mandskab med flere svenske landsholdspillere. De spiller et spil der minder meget om vores og løber derfor på alt. Og det er alt, den første kamp i Sverige blev således afviklet i et vanvittigt højt tempo. Om det er en fordel for os lige netop i morgen, er nok et godt spørgsmål. Det simpelthen af den årsag at vi er ramt på ressourcerne og skal forvente at vi spille uden Lasse Møller, Gøran Søgard og Espen Christensen.

Det betyder at der vil blive trukket store veksler på de resterende kræfter, som skal levere. Det samme gjorde sig dog gældende i Skanderborg i onsdag og her gik det jo godt! Vi så nye opstillinger med Torsten Laen som overgangspiller og Frederik Krabbe og Jon Andersen i bagkæden. De leverede varen i onsdags og mon ikke hele holdet er indstillet på at give den alt hvad den kan trække lørdag og dermed kvalificere holdet til gruppespillet i EHF cuppen.

GOG-Alingsås lørdag kl. 16.00 i SEF Arena

Kampsponsor: Føtex Svendborg