Tilbage til oversigt

GOG tager imod de forsvarende mestre

De rødblusede fra Aalborg har indtil videre spillet en fantastisk sæson. På trods af et utal af skader, har de formået at få det maksimale udbytte ud af langt de fleste kampe. Især i Champions League har de imponeret, og det er et slagkraftigt mesterhold som GOG i morgen skal op imod.

 

Aalborg har været ramt på ressourcerne, men det har betydet at de spillere der har været klar, har spillet meget og spillet godt. Mads Mensah Larsen er i sit livs form, og har været en trussel for alle forsvar, han har mødt i år. Også Morten Slundt har spillet rigtigt meget og gjort det flot. Han er en spiller man sjældent lægger meget mærke til, men han gør det solidt og yder altid 120%. Når kampene er færdigspillet, har han ofte lavet 6-8 mål, uden man rigtigt har lagt mærke til det, og det er en kvalitet i sig selv.

Det er især den skræmmende fysik, Aalborg lever højt på. De to stregspillere, Jacob Bagersted og Niclas Barud er to muskelmænd, som styrer midterforsvaret med hård hånd. Med Mads Mensah på den ene back og Morten Slundt på den anden,  nærmer 4-blokken sig vel en samlet kampvægt på et halvt ton, og det er ofte noget, der gør ondt på de andre holds angreb. Derudover har Aalborg to super dygtige målmand i Ole Erevik og nytilkomne Richard Kappelin.

 

GOG møder Aalborg på et lidt uheldigt tidspunkt. Man ønsker aldrig skader for andre hold, men mange af de skadede spillere som Aalborg har døjet med er tilbage på banen. Således har Marcus Mørk netop fået comeback i lørdagens kamp mod Sønderjyske. Venstre backen der bar Mors frem til semifinalen sidste år, er en betydelig forstærkning af et allerede stærkt aalborgmandskab. Johan Jakobsen, den hårdtskydende svenske landsholds højre back, har døjet med lysken, men også han er ved at være tilbage på holdet. Og sidst men ikke mindst er den lynhurtige højre fløj Stig Bugge, der er kommet til fra Ringsted også at finde på holdet igen. Det siger sig selv, at et hold der har klaret sig så flot indtil nu uden tre kæmpe profiler, og som så oveni købet har fået disse med igen, bliver en kæmpe mundfuld for de unge GOG-drenge.

Men men men. GOG har vist imponerende takter, og de har vist at de kan spille lige op med de bedste hold. Og med en propfyldt GOG Arena er intet umuligt. De gulblusede har revanche til gode, idet de fik en ordentlig røvfuld i en træningskamp mod Aalborg inden sæsonen. Denne plet skal vaskes af, og det er et tændt mandskab, som går på banen onsdag aften.

 

Mars Strandgaard er ude med sin knæskade, og derudover er Niclas Kirkeløkke stadig tvivlsom, efter han vred om på foden mod Tvis Holstebro.

 

Den gule hær er endnu engang opsat på at vise publikum i GOG Arena, og seerne hjemme i stuerne at de er berettiget i ligaen og forhåbentligt også i slutspillet, men de får brug for alt den hjælp de kan få. Der er stadig billetter at få i døren, men kom i god tid, da der er stor efterspørgsel på kampen.