Tilbage til oversigt

GOG tager imod SønderjyskE

Så er det tid til hjemmekamp i GOG Arena igen. Denne gang er det SønderjyskE, der kommer på besøg, i noget der ligner sæsonens første topbrag på hjemmebane. Begge hold er ubesejret, og begge hold har leveret flotte resultater fra start.

For vores eget vedkommende blev Nordsjælland i den første kamp kørt over med sublimt spil. I den anden kamp, som var den første på hjemmebane, var det noget mere hakkende spil. Skanderborg blev dog besejret i en intens og nervepirrende fight. Sidst men absolut ikke mindst blev der taget en flot skalp, da GOG-drengene fik revanche fra pokalnederlaget i fjord over slutspilsaspiranterne fra Århus Håndbold. Det var en helstøbt indsats over hele linjen, og hvis de gule kan fortsætte spillet fra smilets by, så skal det nok blive en god kamp mod SønderjyskE.

 

De blå sønderjyder er ligeledes kommet flot fra start. Efter en noget speciel første kamp på hjemmebane i Sønderborg mod TMS Ringsted, hvor sejren først blev slået fast i anden halvleg efter, at Sønderjyske var stort bagud ved pausen, har sønderjyderne spillet noget fremragende bold. På udebane mod Tvis Holstebro, som af mange betegnes som en bejler til top fire, fik de blåblusede sig tilkæmpet et uafgjort resultat. Og endelig i deres seneste kamp blev Mors Thy eftertrykkeligt kørt baglæns ud af Skansen i Sønderborg med en sejr på 32-18. Ved halvleg førte Sønderjyske med hele 17-5.

 

Det er derfor et hold som GOG har den dybeste respekt for. Mange nye spillere er kommet til SønderjyskE i sommerpausen. Så kunne man fristes til at tro, at de derfor ikke er så godt sammenspillet, men dette har ikke vist sig at være tilfældet. Træner Morten Henriksen har på relativt kort tid formået at sammentømre en enhed, der på gode dage kan slå alle hold i ligaen. Holdet er bygget op af en håndfuld kanonkonger, men hele holdet fighter som gjaldt det deres liv.

De tre bagspillere som spiller mest kan alle skyde, som en hest sparker. Deres stregspiller Anders Zachariassen har været på rundes hold tre gange i træk, og så har de tilført to rutinerede kræfter i Andreas Toudahl på venstre fløj og Anders Petersen på mål.

Sønderjyske er helt sikkert et hold, man skal holde øje med henover sæsonen, men det er GOG også. Vi er kommet suverænt fra land, og vi har GOG Arena som en vigtig medspiller. Derfor tror vi på fjerde sejr i træk, men det bliver svært, og holdet får brug for alt den opbakning som de kan få.

 

Der er stadig billetter at få. Kampen fløjtes op kl. 20.00 men allerede fra kl. 18 er der legeland for alle barnlige sjæle. Tag familien med i hallen og få en super aften. KOM SÅ DE GUL’!