Tilbage til oversigt

GOG-talent i hopla – All star og ligabold

19 år og nu fast spiller i GOGs ligatrup. I august blev det til en tur med landsholdet til U19 VM, hvor Danmark fik bronzemedaljer, og Emil Jakobsen blev udvalgt til slutrundens all star hold.

Det går over stok og sten – medaljer og hæder – for den unge venstrefløj i GOG Emil Jakobsen. Han er en af klubbens mange unge og håbefulde talenter, og Jakobsen har også spillet ungdomshåndbold i den gule trøje. Nu spiller han stadig i gult, men med de store drenge på 1. holdet.

– Der er stor forskel. U19 VM er stadig ungdomshåndbold. Når man kommer hjem til den bedste liga i Danmark, så er der mega meget fysik, og spillet er meget hurtigere i forhold til fx noget ungdomshåndbold til VM i Georgien. Så der er mega stor forskel, fortæller fløjspilleren.

Emil Jakobsen kom til GOG i 2009. Den hurtige fynske fløj spiller nu fast med på ligaholdet, og når det passer ind, spiller han også på 2. divisionsholdet.
Mod Nordsjælland Håndbold i weekenden viste Emil Jakobsen, at han er godt på vej ind på ligaholdet. Tre mål på fire forsøg blev det til.

– Det var en rigtig god oplevelse mod Nordsjælland. Vi fik to point med, og jeg synes, det var dejligt at komme ind og få noget spilletid og få lavet nogle mål. Det var en super god oplevelse, lyder det fra den unge spiller.

Næste gang Emil Jakobsen og holdkammeraterne skal i aktion er torsdag aften, når GOG skal en tur til Bette-Balkan og spille mod Mors-Thy Håndbold. En kamp, der kan ses direkte på TV 2 Sport fra kl. 19.00.