Tilbage til oversigt

GOG-talenter klar til kamp om guld

For et år siden viste talentfabrikken i Gudme sin helt store styrke. Alle tre ungdomshold på drengesiden vandt DM-guld i U-14, U-16 og U-18. Nu er alle tre hold igen klar til at jagte guldmedaljer.

 

Landets fire bedste hold i U-14, U-16 og U-18 mødes i den sidste weekend i april og kæmper om DM-titlen. For et år siden tog GOG alle tre pokaler med hjem på drengesiden. Og selvom det kan virke umuligt at gentage så stor en præstation, så er det i hvert fald en mulighed igen i år. Alle tre hold har nemlig igen kvalificeret sig til DM.

 

Alle tre hold er færdige med den løbende turnering og kan nu juble over at skulle spille med om medaljer den 29. og 30. april.

 

GOGs U-18 har været aldeles suveræne. U-18, som blandt andre har Emil Jakobsen på holdet, der fik debut på ligaholdet allerede sidste sæson og har været med et par kampe i den her sæson også. U-18-stregtalentet Knud Ronau er også på holdet. Han har i den her sæson også fået debut på GOGs ligahold. Efter jul er det for Jakobsen, Ronau og holdkammeraterne blevet til 10 sejre i 10 kampe og dermed også en sikker billet til DM.

 

Lige så overbevisende er det også gået for U-16 drengene fra GOG/Oure. De 10 kampe efter jul er vundet og dermed vandt holdet østligaen i suveræn stil.

 

GOGs U-14 drenge måtte først ud i to afgørende kampe mod FIF, før billetten til DM var sikret. To spændende opgør, hvor en god portion fight sikrede to sejre til GOG, og dermed blev det tredje ungdomshold klar til DM.

 

Finalestævnet for U-16 og U-18 spilles på hjemmebanen i SEF Arena i Gudme. For U-14 spilles det i Voel.

 

Stort tillykke til alle spillere og trænere og pøj pøj.

 

Læs meget mere om ungdommens stjerner på http://www.goghaandbold.dk/