GOG tankede vigtige erfaringer i Berlin

Den flyvende start med to flotte sejre i EHF Cuppens gruppespil fik en brat opbremsning, da GOG onsdag aften bragede ind i Bundesliga-topholdet Füchse Berlin og tabte med 29-37 i den tyske hovedstad.

GOG-spillerne var som ventet oppe mod en meget fysisk stærk modstander, og Jakob Larsen lod de unge få muligheden for at gro hår på brystet mod et af Europas bedste mandskaber.

De fynske gæster hang på til 3-3, men herefter trak hjemmeholdet fra til føring 9-3 og senere skræmmende 17-7, før en rigtig fin slutspurt med fem danske mål på stribe, heraf tre hurtige kontraer fra Mark Strandgaard, sikrede, at det “kun” stod 17-12 i tysk favør ved pausen.

Anden halvleg begyndte som første sluttede med flot, hurtigt GOG spil, og da det så allermest opløftende ud ved 19-16 til Füchse Berlin, spirede håbet om endnu en sydfynsk overraskelse i EHF Cuppen måske stadig hos de mest optimistiske af de medrejsende tilskuere.

Hans Lindberg og hans holdkammerater strammede dog atter grebet om kampen, men selvom slaget syntes tabt, kæmpede Jakob Larsens unge løver forbilledligt, da de fik chancen, og dermed sluttede opgøret med et hæderligt ottemåls nederlag samtidig med, at der blev sparet på ressourcerne med henblik på søndagens udekamp i Randers.

Mark Strandgaard var med otte mål den mest scorende GOG-spiller i Max-Schmeling-Halle, mens Henrik Jakobsen og Jon Lindenchrone Andersen hver blev noteret for fire mål. Ikke færre end 10 af de gulblusede kom på måltavlen!

Kampens topscorer var nordmanden Kent Robin Tønnesen, der med ni mål – heraf otte efter pausen – gjorde rigtig ondt på GOG-forsvaret. Hans Lindberg og serberen Petar Nenadic scorede hver syv for hjemmeholdet – seks af Lindbergs mål blev sat ind på lige så mange straffekast.