Tilbage til oversigt

GOG til Final Four

Der var meget på spil, da GOG i aften tog imod Team Tvis Holstebro i pokalturneringens kvartfinale. Både stor pengesummer, en enorm oplevelse og æren var værd at kæmpe for, og det kan vi godt afsløre, at de gule gjorde.

GOG tog teten fra starten og lagde sig i spidsen fra første fløjt. Andenbølge kontraen sad i skabet, og det var især Kasper Jørgensen, der nød godt af denne.

Som halvlegen skred frem, udbyggede GOG’erne føringen, som på et tidspunkt var på seks mål. Hver gang jyderne fik lidt momentum, slog kontramaskinen til igen. Også angrebet skal have store roser for en koncentreret første halvleg. Og så må man endnu engang tage hatten af for Kevin Møller i målet, som bare bliver mere og mere uhyggelig. Det var derfor et tilfreds GOG-mandskab, som kunne gå til pause med en føring på fire mål.

 

I anden halvleg kom Tvis Holstebro bedre ud af starthullerne, og efter ti minutter var forspringet skrumpet ind til to mål. Så valgte Kevin Møller at trække det berømte gardin fuldstændigt ned. Ca. 11 redninger i træk, forvandlede en tomålsføring til en ottemålsføring, og det afgjorde reelt kampen. Det var ikke blot halvdårlige afslutninger, som Møller tog. Tre straffekast, helt frie stregafslutninger, kontraredninger og så tog han fuldstændigt modet fra jydernes to ellers fremragende fløje. Der var kun et ord for Kevins præstation……. Verdensklasse!!!!

 

Med 8-10 minutter igen var føringen stadig på otte mål, og man begyndte at kunne fornemme miraklet i GOG Arena.

De sidste minutter blev lidt hektiske, hvor der blev ”byttet mål”. Men der kom aldrig rigtigt tvivl om udfaldet. En fuldt fortjent sejr til de gulblusede, og en plads ved det prestigefyldte Final Four d. 8.-9. marts var resultatet.

 

Der venter tilskuere, sponsorer, folk omkring klubben og ikke mindst holdet en kæmpe oplevelse, og med lidt held og dygtighed hvorfor skulle de gule så ikke kunne levere en overraskelse d. 8. Og 9. marts. Vi glæder os i hvert fald helt enormt.

 

Læs mange flere kommentarer fra de store danske medier ved at følge links herunder.

 

http://www.hbold.dk/nyheder/gog_bragede_videre_til_final4/

http://ekstrabladet.dk/sport/haandbold/article2128664.ece

http://jyllands-posten.dk/sport/handbold/ECE6137131/gog-knuste-team-tvis-pa-vejen-mod-final4/

http://www.fyens.dk/article/2389495:Sport–GOG-knuser-Team-Tvis-paa-vejen-mod-Final4

http://www.bt.dk/haandbold/gog-klar-til-final4

http://politiken.dk/sport/haandbold/ECE2110595/gog-knuser-team-tvis-paa-vejen-mod-final4/

http://sporten.tv2.dk/2013-10-22-gog-gok-til-team-tvis-i-pokalen

http://www.dr.dk/Sporten/Haandbold/Liga_maend/2013/10/22/192849.htm

http://www.tv2fyn.dk/article/431685:GOG-knuser-Team-Tvis-paa-vejen-mod-Final4

http://www.jv.dk/artikel/1629937:Sport–GOG-klar-til-Final-4