Tilbage til oversigt

GOG til Final4

Siden 2010 er pokalturneringen i håndbold blevet afholdt som et Final4 stævne, vi blandt andet kender fra Champions League. De fire sidste hold møder hinanden i to semifinaler og en finale for at afgøre pokalmesterskabet. I år er GOG blandt de sidste fire, og har dermed chancen for at vinde den første titel til klubben i syv år.

GOG har stolte pokaltraditioner, og er således den klub, der har vundet titlen flest gange. Hele ni gange har de gule løftet pokalen.

 

Det er dog et mindre bjerg drengene skal bestige, for at komme i nærheden af pokaltitlen. Først skal BSV besejres i den ene semifinale, og dernæst skal enten giganterne fra KIF København, eller de nyoprykkede midtjyder fra HC Midtjylland nedlægges.

Der er optimisme i truppen, og holdet tror helt sikkert på deres muligheder, velvidende at det bliver svært.

 

Det er langt fra nogen hemmelighed, men hvis GOG skal lykkes, så er det de gamle dyder der skal vindes på. Et solidt forsvar, en målmandspræstation i verdensklasse og en kontrafase i maksimal speed. Derudover skal de gule spille noget disciplineret angrebsspil, så de ikke selv får den ene kontra i hovedet efter den anden. 

 

I morgen ser vi lidt nærmere på, hvad BSV er for en størrelse.