Tilbage til oversigt

GOG tilbage i Champions League – hjemmebane i Odense på plads

Hjemmebanen er sikret – Jyske Bank Arena er klar, når GOG skal kæmpe for at komme videre i den prestigefyldte håndboldturnering. Du kan nu sikre dig en plads. Billetsalget begynder onsdag den 11.9. kl 9.00. 

Når GOG til efteråret spiller fem hjemmekampe i gruppespillet, skal målene scores i Jyske Bank Arena ved Odense Congress Center.

Hos Odense Sport og Event ser administrerende direktør, Enrico Augustinus, frem til et godt samarbejde:

– Vi har tidligere haft rigtig gode oplevelser sammen med GOG. Nu udvider vi samarbejdet, og vi glæder os til et godt teamwork både på og uden for banen.

Fynboernes fem modstandere bliver Chekhovskie Medvedi (Rusland), Wisla Plock (Polen), Kadetten Schaffhausen (Schweiz), IFK Kristianstad (Sverige) og Dinamo Bucuresti (Rumænien). Enrico Augustinus forventer fulde huse og kæmpe kampgejst til alle kampene i Jyske Bank Arena:

– Vi glæder os til at opleve en arena fyldt med entusiastiske fans, der får håndbold i absolut verdensklasse. Og så glæder vi os selvfølgelig til, at GOG kommer videre i Champions League.

Det Europæiske Håndboldforbund stiller særlige krav til en arena, hvor der skal spilles Champions League. Krav, som SU’VI:T Arena i Gudme ikke kan leve op til. Derfor kiggede GOG mod Odense.

 

– Vi er glade for vores hjemmebane i SU’VI:T Arena i Gudme. Men da det ikke kan lade sig gøre, er vi utrolig tilfredse med, at vi skal spille de fem store kampe i den største arena på Fyn – Jyske Bank Arena. Vi har spillet flere store kampe i den hal med masser af tilskuere og god stemning, så det var helt naturligt for os at kontakte Odense Sport & Event, siger GOGs direktør Kasper Jørgensen.

 

– Vi er glade for, at vi har så godt et samarbejde, så det er lykkedes os at få det hele til at gå op, og at vi spiller alle fem hjemmekampe i Champions League i Jyske Bank Arena i Odense. Vi glæder os helt vildt til at give de fynske håndboldfans en oplevelse fra sportens øverste hylde.

 

Fra onsdag den 11.9. kan du sikre dig billet til kampene i Champions League. Billetsalget skydes i gang kl 9.00. Det vil være muligt at købe billet til hver enkelt kamp, men også en samlet pakke til alle fem kampe med rabat. Tjek priser og pakker på www.gog.dk.

 

Faktaboks:

GOG – Chekhovskie Medvedi, Rusland                         Den 22. september 2019

GOG – Wisla Plock, Polen                                              Den 13. oktober 2019

GOG – Kadetten Schaffhausen, Schweiz                       Den 20. oktober 2019

GOG – IFK Kristianstad, Sverige                                     Den 10. november 2019

GOG – Dinamo Bucuresti, Rumænien                           Den 01. december 2019