Tilbage til oversigt

GOG tilbage på sporet

Solen skinnede på denne flotte efterårslørdag, da GOG bussen kørte ind på parkeringspladsen i Ribe. Det kunne være et tegn på, det blev en god dag for de gulblusede, og det blev det.

I første halvleg fulgtes de to hold ad. GOG spillede forrygende angrebsspil, men forsvar og målmand fik ikke helt fat. Ribe Esbjerg fik lov til at spille for tæt på, og de små vævre sønderjyder røg gang på gang helt igennem det gule forsvar. Når GOG fik dækket op, var kontrafasen desværre lidt uskarp, og det resulterede i tabte bolde eller brændte chancer. Når det er sagt, så gik holdet stadig til pause foran med én, og man havde hele tiden på fornemmelsen, at det var et spørgsmål om tid før forsvaret og målmand fik fat.

 

I anden halvleg startede Emil Tellerup på mål, og Kevin Møller fik lige lidt ekstra luft. Det gjorde ham godt, for da han kom på banen igen efter ti minutter, var han en levende mur. Forsvaret var igen som en solid betonklods, og GOG holdet gik i den periode fra at være foran med et par stykker, til at være foran med otte. Det afgjorde reelt kampen. Angrebet var igennem hele anden halvleg stadig forrygende, og det var fedt at se bagkæden med Snorri, Minik og Patrick Eilert boltre sig. Det ser rigtigt godt ud, hvis de tre virkelig begynder at melde sig ind.

Sejren blev på ti mål, og det er mere end godkendt på en svær udebane, hvor mange ligahold får det svært.

Med til historien skal det også nævnes at Ribe Esbjergs førstemålmand, Kasper Larsen, blev skadet sidst i første halvleg, og det var et hårdt slag for det sønderjyske mandskab. Ligeledes blev første divisions bedste spiller sidste år, Søren Nørgaard, skadet også i slutningen af første halvleg. Vi ønsker de to spillere rigtig god bedring.

 

Nu står GOG med 8 point for 5 kampe, hvilket er mere end hvad vi kunne drømme om inden sæsonen. Det giver lidt ro, inden der kommer to meget svære kampe i træk. På lørdag tager GOG i mod Kolding København, og lørdagen efter skal de en tur til BSV.  Begge kampe bliver vist på TV2 i Supermatchen, og ”den gule hær” vil gøre alt for at give publikum og seerne hjemme i stuerne et par gode håndboldkampe.