Tilbage til oversigt

GOG tilknytter Patrick Eilert

GOG tilknytter Patrick Eilert fra den kommende sæson.

 

Det er med stor glæde at GOG kan meddele, at der er indgået en 2 årig kontrakt med det danske stortalent Patrick Eilert, der vender tilbage til Danmark efter 3 år i spansk håndbold.

 

Patrick er 24 år gammel og 204 cm høj og har i de seneste to sæsoner spillet for den spanske klub Valladolid. I denne sæson er det gået Patrick så godt, at han er placeret som nr. 5 på den spanske topscorerliste, samtidig med at han blev udtaget til det danske B-landshold. Sidste gang Patrick optrådte i den danske liga var tre år tilbage og her var det for Århus Håndbold. Herfra gik vejen via en kontrakt med mægtige Ciudad Real, til BM Torrevieja og Valladolid og det skal blive spændende, at se stortalentet til bage i den danske liga, hvor vi er sikre på, at hans kvaliteter kan føre GOG langt ind i ligaen.

 

GOG direktør Kasper Jørgensen udtaler: ” Det er en stor dag for GOG. Vi vil gerne tilbage til toppen af dansk håndbold og med tilgangen af Patrick får vi en meget markant brik i spillet om at nå det mål. Vi får en højre back med stor skudkraft og med international erfaring, det styrker vores hold i bestræbelserne på, at nå slutspillet i den kommende sæson. Samtidig passer Patrick godt ind i vores unge profil, med et stort potentiale”.

 

For yderligere information kontakt Kasper Jørgensen, 22 80 48 35