Tilbage til oversigt

GOG tog fantastisk sejr i Skjern

Drengene fra Sydøstfyn tog her til aften en tur til Vestjylland for at møde DM-favoritterne fra Skjern. Efter onsdagens nederlag var det et GOG-hold, som var opsat på at vise, at de stadig kan være med på højeste niveau i ligaen. De var dog også bevidst om, at Skjern på udebane ville blive en stor mundfuld. Vestjyderne havde således ikke tabt på hjemmebane i ca. et år.

 

De gulblusede fik en fantastisk start, og var efter kort tid foran med 5-2, da Skjern forlangte timeout. Herefter kom Skjern bedre med i kampen, og hentede ret hurtigt GOGs føring. Den næste periode skiftedes holdene til at føre, men efter ca. 20 min fik GOG slået et lille hul. Hver gang Skjern scorede, lå bolden i målet i den anden ende 3 sekunder efter. Og når skjernspillerne ikke scorede, lå kuglen ligeledes nede bag skjernmålmændene efter 3 sekunder. De grønne kunne slet ikke løse GOGs kontra, og det var derfor et gult mandskab der var foran 18-14 ved pausen.

 

Anden halvleg startede som første halvleg sluttede. GOG løb kontra, og Skjern halsede efter. Forspringet var på et tidspunkt på seks mål, og det lignede mere og mere et mirakel i Skjern. Et par hurtige fejl resulterede dog i Skjern kontramål, og så var føringen pludselig kun på tre mål. Her kunne man godt frygte, at det unge GOG-hold ville tabte hovedet, men sådan skulle det ikke gå. Koncentration i forsvaret og en fuldstændigt flyvende højre side, med Kasper Kildelund og Niclas Kirkeløkke, gjorde det onde ved Skjern.

Det var kun et par store brændte chancer, lidt boldtab og et par halvheldige mål, der gjorde at GOG-sejren ikke blev større. På en aften hvor alt gik op i en højere enhed, tog GOG en af de flotteste sejre i ligaen i indeværende sæson.

Et år skulle der gå før et hold vandt over Skjern i Skjern Bank Arena, og det blev så den gule hær. Fantastisk!

Hele holdet var fremragende. Bænken var medlevende, oversidderne bakkede godt op, trænerne bevarede roen, men hvis man alligevel skal fremhæve en enkelt spiller, var Kasper Kildelund fuldstændigt outstanding. 9 mål på 9 forsøg fra de mest umulige vinkler var status, og han var i den grad med til at sikre sejren i dag.

 

Nu venter 10 dages pause inden GOG tager imod Skive i GOG Arena. Endnu engang skal vi pointere, at kampen i dag var en bonuskamp, og det er kampene mod pladserne 9-14, der SKAL vindes. Kom derfor i hallen, bak drengene op og få en på opleveren.