GOG tog første stik

GOG og Kolding har i tidligere tider været ensbetydende med DM-finaler. I går mødtes de to hold så i en bronzekamp, og det blev en stor oplevelse for det gule publikum hjemme i GOG Arena.

Begge mandskaber lagde ud i et hæsblæsende tempo, som Kolding fik mest ud af. Således kom de foran med 6-4, inden GOG for alvor fik fat i defensiven. Så vendte kampen, og derfra var det primært et hold, der var i teten.

De gule drenge spillede drømmehåndbold. Defensiven var solid, kontrafasen farlig og angrebsspillet var flydende og sammenhængende. På et tidspunkt var føringen oppe på fem mål, og ved pausen kunne publikum puste lidt ud med en føring på 17-13 til GOG.

Anden halvleg startede med at være ren bytte bytte købmand. Holdene skiftedes til at score, men jo længere hen i halvlegen man kom, kunne man se at momentum lå ved GOG. Koldings træner Carlos Ortega benyttede sig derfor af sit trumfkort, og satte en ekstra markspiller i målmandstrøjen, og det løsnede lidt op for Koldings angrebsspil. Heldigvis kunne GOG for første gang i tre kampe straffe Kolding flere gange ved at score i tomt mål, så de rød og hvid blusede kom ikke rigtigt tættere på end fem mål.

Hen mod slutningen var GOG faktisk rigtigt tæt på at gøre sejren endnu større, da man to gange kom foran med syv mål, men det endte med en god og fortjent sejr på 32-27.

Nu venter en meget spændende returkamp i Kolding på lørdag, hvor der ikke er nogen tvivl om, at hjemmeholdet vil gøre alt, hvad de kan for at slutte ordentligt af på hjemmebane og give det trofaste publikum en god oplevelse.

GOG skal gå ind til kampen, som med alle andre kampe, for at vinde den, og så må vi efter 2 x 30 minutter se om det er nok til at hænge bronzemedaljerne om halsen.

Det var dejligt at slutte godt af i GOG Arena foran et fantastisk hjemmepublikum og give en god afsked til de spillere, som forlader GOG for denne gang.