GOG tog to point i årets sidste hjemmekamp

Henrik Tilsted fik den ønskede  sejr over sin lilebror Frederik, da sidstnævnte sammen med Mors-Thy var på besøg hos GOG og førstnævte i den sidste hjemmekamp i SU’VI:T Arena i 2019. 26-25 sluttede kampen til GOG

Kampbilledet blev nøjagtigt så tæt, som det på forhånd var frygtet, og indtil slutningen af første halvleg havde ingen af de to hold været foran med mere end et enkelt mål. Da det endelig skete, var det GOG, der bragte sig foran med 14-12, der også blev pausestillingen.

Dermed var kampen dog langt fra afgjort, og faktisk var det gæsterne, der kom bedst fra land efter pausen, hvor Frederik Tilsted spillede Emil Bergholt fri på stregen til føring 17-15 til Mors-Thy. I det efterfølgende angreb lavede GOG angrebsfejl, men heldigvis fik Victor Hallgrimsson sat en stopper for Mors-Thy-striben, før GOG var bagud med 3.

I stedet gik det pludselig den anden vej, og efter tre fynske scoringer på stribe stod det 18-17 til GOG, og herefter kom Mors-Thy ikke foran igen.

Emil Jakobsen blev GOG-topscorer med 9 mål.