GOG tog to sikre point

Der var lagt op til en spændende kamp i GOG Arena i dag mod Aarhus Håndbold, men også en kamp som skulle vise hvem af de to hold der kom bedst ud af en hård uge med 3 kampe på 5 dage. Aarhus sejrede ude mod TMS mandag, og de spillede en imponerende kamp hjemme i Århus mod Skjern, og vandt en sikker sejr. GOG vandt søndag i Skive, spillede uafgjort med Sønderjyske i Sønderborg onsdag, så det var derfor to relativt formstærke mandskaber der stødte sammen.

Første halvleg startede klart bedst for de gule som hurtigt kom foran med 3-4 mål. Aarhus prøvede ret hurtigt med en ekstra markspiller overfor GOG-forsvaret der fungerede upåklageligt.  Efter en smule problemer de første to gange der blev spillede 7 mod 6, fik GOG’erne rettet ind, og herfra blev Aarhus straffet prompte. To gange i første halvleg kastede Lasse Kronborg den ned i det tomme Aarhus mål, og flere gange straffede GOG’erne også århusianerne med kontramaskinen. Det var derfor en fortjent pauseføring på 17-10.

Anden halvleg blev lidt en blandet landhandel. De to hold byttede lidt mål, men føringen blev aldrig på mindre end fem mål, og der var derfor aldrig rigtigt tvivl om udfaldet. GOG’erne straffede igen Aarhus 7 mod 6 spil tre gange, og kastede bolden i tomt mål. Selv målmand Kevin Møller kom her på tavlen med godt et minut igen.

Alt i alt en rigtig fin kamp, hvor første halvleg grundlagde sejren. Det var tydeligt at Aarhus havde brugt rigtigt mange ressourcer i deres enormt flotte sejr over Skjern, og de manglede også to vigtige bagspillere, men det skal ikke tage noget fra GOG’s sejr. Også de er stadig uden Minik og Bruus, men det viser bare at bredden stadig er enormt vigtigt i håndboldligaen, hvor der er hårde kampe hele tiden.

Stor ros til Mads Dyhr som kom ind og gjorde en rigtig flot figur, og så kan Snorri godt lide at spille med TV på. Han scorede således 8 mål. Også Patrick Eilert viste fine takter i dag, så det lover godt for sidste kamp i 2013 mod Ribe Esbjerg torsdag d. 26. december.

Rigtig god jul til alle, og tak til alle dem der var i hallen og skabte en fed stemning. Vi ses i GOG Arena d. 26. til fantastisk håndbold igen.

PS. Vi ligger i skrivende stund som oprykkere på en delt tredje plads i håndboldligaen efter 18 runder. Det kan vist aller bedst betegnes som GODKENDT!