GOG tog to vigtige point

Det var én af de kampe, som er så svære at spille. Tre timer i bus, en svær udebane mod et hold, som ligger sidst, men hvis niveau er til langt mere. Dertil lagt at GOG kæmper med skader på bagspilspositionerne. Både Minik og Mads Bruus er ude indtil februar, og også Niclas Kirkeløkke blev ikke meldt klar. Og når alt det er sagt, så var det en kamp, som bare skulle vindes hvis GOG vil i slutspillet, alt andet end en sejr ville være en katastrofe.

Det blev lige nøjagtigt så svært, som vi havde frygtet.

Første halvleg bølgede frem og tilbage. To fremragende forsvar, og to målmænd der i den grad havde taget paraderne med i dag, prægede hele halvlegen, og det var derfor meget symptomatisk for kampen, at de to hold kunne gå til pause helt lige 10-10.

GOG kæmpede med at få gang i angrebsspillet, og fraværet af de mange bagspillere kunne mærkes. Samtidig var Skive gode til at løbe retur, så GOG fik aldrig rigtigt gang i den frygtede kontrafase, der plejer at give mange lette mål.

Anden halvleg startede som hele første halvleg forløb. Gode forsvar- og målmandspræstationer fra begge hold, og desværre var det Skive der først fik hul på bylden. Efter 19 minutter af anden halvleg kom de foran med tre mål, og det lignede et skuffende nederlag. Jakob Larsen fik taget timeout, og den efterfølgende periode blev vundet 9-1. Det var igen en storspillende Kevin Møller, som havde gode betingelser med et flot fightende forsvar foran sig, der gjorde udslaget defensivt. Og så besluttede Kenneth Dahl sig for egenhændigt at afgøre kampen offensivt. Han lavede i den periode 3-4 mål, plus havde næstsidste hånd på flere indspil der gav straffe. De blev omsat stensikkert af Tobias Møller, og lige pludselig stod der 24-19 til GOG på tavlen.

To sindssygt vigtige point i en kamp der aldrig blev et angrebsmæssigt festfyrværkeri. Til gengæld var det dejligt at se, at forsvaret og Kevin Møller igen fik fat, efter den lidt tamme præstation i Skanderborg.

Stor cadeau til Skive som ikke er berettiget til en plads hvor de ligger. De fighter som vilde, og har gang på gang prøvet at miste grebet de sidste 10 minutter, efter at have spillet fremragende.  Det blev heldigvis ikke mod de gule, at skibonitterne lykkedes hele vejen igennem, men mon ikke det nok skal  komme. Gerne mod nogle af GOG’s direkte modstandere til slutspilspladserne.