GOG tog vigtig sejr over Mors Thy

GOG-holdet var revanchelysten, da de i går tog imod Mors Thy hjemme i GOG Arena. Det var da også tydeligt, at det var et opsat GOG-hold, som kom godt fra start. Forsvaret stod fint, og Espen var skarp i målet, og det betød at GOG kom foran 9-3. Den føring holdt de gule gennem hele halvlegen, hvor især godt forsvars – og målmandsspil holdte Thyboerne stangen.

Anden halvleg startede godt. GOG kom foran 18-10 og defensiven var solid. Således scorede Mors Thy kun et mål de første tolv minutter af anden halvleg, men lidt for store chancer blev brændt i den anden ende, og det betød at GOG ikke fik snøret sækken helt.

Mors Thy træner Jan Paulsen dirigerede sit mandskab frem i et 3-3 forsvar, og det stressede GOG’erne så meget, så selvom holdet spillede sig til fine chancer, så blev de brændt.

GOG forsøgte sig så med en ekstra markspiller, og det gav pote i starten, men desværre ebbede dette også ud, og det betød at Mors Thy kunne løbe hurtige kontraer eller score i tomt mål. Langsomt åd Mors Thy sig ind i kampen, men det var alligevel som om, at GOG havde relativt styr på det, indtil der manglede to minutter, og de gule ikke kunne fremspille sig en reel chance. Det betød at Mors Thy med 30 sekunder igen fik muligheden for at udligne til 24-24. Heldigvis kæmpede forsvaret heroisk, Espen var parat i målet, og han snubbede forsøget fra Marcus Mørk, og så endte det hele godt alligevel.

Der var comeback til Frederik Clausen, som spillede en stor kamp i forsvaret, ligesom Lars Hald også var tilbage på banen igen, efter en lille måneds fravær.

Nu venter en svær udekamp på onsdag i Esbjerg. Ribe Esbjerg slog lørdag Sønderjyske på udebane med hele syv mål, og det ligner at vestjyderne er ved at spille sig i gang i ligaen her hen mod slutningen.