Liga

GOG trækker det korteste strå i BSH

Der var lagt op til et brag af en kamp, i en fyldt hal, da GOG lørdag aften gæstede Bjerringbro-Silkeborg Håndbold.

GOG fik en flyvende start, og kom hurtigt foran hjemmeholdet. Efter 15 minutter var stillingen 9-10, og der var gang i den på både banen og på lægterne. Herfra faldt kvaliteten i det defensive spil hos GOG, og heldigvis skete det samme i modsatte ende, hvor de to hold byttede mål i en lang periode.

De spillede meget lige op med hinanden, og gik til pause med stillingen 17-16.

Anden halvleg startede med bedre forsvarsspil i begge ender, hvilket gjorde det svært for de gulblusede at få bolden ind bag BSHs målvogter. Efter 45 min. var stillingen 24-22, og GOG jagtede alle de chancer de kunne få. Fra minut 45 til 48 kom der for mange tekniske fejl, og hjemmeholdet kom foran med 28-23. Herfra spændte GOG sikkerhedsselen, og bragte sig selv op på 28-26 efter 51. minutter.

Kampen endte til hjemmeholdets fordel, hvor slutresultatet blev 34-32.