Liga

GOG trækker det korteste strå i Skjern

Lørdag aften var turen sat mod Skjern, hvor 2 point ventede i GOGs første slutspilskamp.

De gulblusede kom godt fra start, med Skjerns mandskab lige i hælene, og kunne efter 15 minutter se en stilling på 7-7. Herfra sneg der sig alt for mange fejl ind i GOGs spil, og en frustreret trup kunne gå til pause med stillingen 17-13.

Anden halvleg startede godt ud, men spillet blev for hektik. Med en god portion vilje kom GOG op på 23-20 efter 45 minutter, og så sig vejen mod 2 point. Et uheld kommer sjældent alene, og selv om spillerne forsøgte med de bedste de kunne, byttede de to hold blot mål indtil slut, hvor resultatet blev 33-30.

Næste slutspilskamp er hjemme i egen hule, hvor vi tager imod gæsterne fra TMS Ringsted. Kampen fløjtes i gang tirsdag d. 9. april kl. 20.00.