Liga

GOG triumferede i arvefjendeopgøret

Efter en spændende dyst var det GOG-spillerne, der trak sig ud som sejrherrer, da KIF Kolding tog imod til det klassiske arvefjendeopgør i Sydbank Arena i Kolding søndag eftermiddag. Måltavlen viste 30-26 i sydfynsk favør, da kampen summede af, men før det var gået et topopgør, hvor holdene var helt tæt på hinanden.

I kampens indledning lykkedes det for GOG at slå et hul på tre mål, men det rystede ikke hjemmeholdet, som efter en vekslende affære faktisk førte med 15-14 efter de første 30 minutter.

Efter pausen var det Koldings tur til at komme foran med tre mål i flere omgange, men efter ti minutters spil af halvlegen skruede GOG’erne op for tempoet, og med fem mål i træk gik GOG fra 18-21 til 23-21.

Den jævnbyrdige dyst fortsatte helt frem til fem minutter før tid, hvor GOG havde etableret et forspring på fire mål, og det huk kunne hjemmeholdet ikke lukke.

Simon Pytlick strålede med otte mål på otte forsøg foruden fem målgivende assists.

Sejren betyder, at GOG forsvarede andenpladsen i ligaen, mens Kolding på tredjepladsen nu er fire point efter.

GOGs næste opgave bliver torsdag aften i Odense, hvor Magdeburg kommer på besøg til Champions League-opgør. Den kamp kan du købe billetter til her