GOG triumferede i en fyldt Arena

Der var lagt op til en spændende kamp, da BSV i går gæstede GOG Arena. De gule har i de tre sæsoner i ligaen aldrig formået at slå BSV i ordinært spil, men det blev der i går lavet om på.

De to hold fulgtes ad hele første halvleg. GOG stod igen stærkt i defensiven, og Espen brillierede i målet. Offensivt haltede det lidt, hvilket betød, at de mål BSV oftest fik var på kontraer efter GOG-fejl. Hen mod halvlegens slutning fik de gule løsnet lidt mere op, hvilket betød, de kunne gå til pause foran med et enkelt mål.

Anden halvleg startede super godt. Forsvaret stod igen solidt, og BSV havde ekstremt svært ved at score 6 mod 6. GOG kom foran med 20-16 men en BSV-timeout ændrede lidt på forløbet, og så var det igen helt lige ved 20-20. Så kunne man frygte, at drengene fik gummiarm, men sådan gik det heldigvis ikke. Mark Strandgaard, der kampen igennem leverede en super indsats fiskede et par bolde og løb dem ned i kassen, og Kenneth Dahl tog ansvar i det stationære angrebsspil. Frank Mikkelsen kom ind med ti minutter igen, og leverede igen et fint indhop, og så sluttede det hele med en relativ sikker GOG-sejr på fem mål.

Hvad der også var vigtigt, var at GOG nu er bedre end BSV indbyrdes, og de gule kan selv afgøre, om de skal have point med over i slutspillet. Kravet er to sejre i de sidste to udebanekampe mod Nordsjælland og Århus, men så venter der også minimum et point i slutspillet.