Tilbage til oversigt

GOG tror på sejr

I dag tager GOG imod HC Midtjylland, og kravet er klart for begge mandskaber, hvis de skal gøre sig nogen som helst forhåbninger om avancement til semifinalerne, nemlig en sejr!

 

Her er fire hurtige fra Lasse Kronborg:

 

Hvad forventer du dig af dagens kamp?

– Jeg tror det er to elektriske hold publikum får at se. Spillerne ved godt, at det er sidste chance, så begge mandskaber vil gøre alt for at få to point. Der har været drama de to foregående kampe mellem de to hold, så mon ikke det bliver spændende og intenst igen i dag, og så trækker vi os ud af det med en sejr. 

 

Hvilke spillere skal man lægge mærke til for HC Midtjylland?

– Jeg synes det er svært at pege på nogle enkeltstående profiler. Holdet er Midtjyllands største styrke, hvor enkelte spillere så kan skille sig ud. Da vi mødte dem sidst, havde vi kæmpe problemer med Heino Holm, og ham skal vi helt sikkert have styr på. Så synes jeg, de har to dygtige og hurtige venstre fløje i Kasper Kvist og Jørgen Rasmussen, en stor fysisk stærk og dygtig stregspiller i Vignir Svavarsson, og så er Tim Winkler i kassen en dygtig målmand.

 

Hvordan står GOG rustet forud for kampen?

– Jeg synes vi fik rystet den dårlige oplevelse mod Aalborg af os, da vi mødte BSV i Silkeborg. Vi spillede noget fornuftigt spil, og det var marginaler, der gjorde vi ikke fik point. Derfor synes jeg, at vi står godt rustet før dagens kamp. Vi har haft lidt sygdom i truppen og lidt småskader men ikke mere end normalt, og jeg er helt sikker på, at publikum får et GOG hold at se, som vil kæmpe røven ud af bukserne for en sejr.

 

Hvordan tror du kampen ender?

- Jeg tror vi vinder med tre mål