GOG tæt på at hente point igen

Det var lige ved og næsten, at GOG søndag kunne slutte Champions League-kampagnen af som ubesejret på hjemmebane, da Dinamo Bucuresti var på besøg i Odense, men i sidste ende løb de rumænske gæster med sejren på 32-31.

På forhånd var det givet, at kampens resultat var uden betydning for de to mandskaber, da Dinamo Bucurest var sikker på at vinde gruppen, mens GOG på den anden side kun havde æren at spille for, da tredjepladsen var givet inden første fløjt.

Den situation fik træner Nicolej Krickau til at give de unge løver som Simon Pytlick, Steven Plucnar og Marcus Stoustrup masser af minutter på banen, og anført af næsten lige så unge Emil Lærke gik det ganske udmærket.

Lærke nettede 10 gange på 16 forsøg, mens Simon Pytlick havde en perfekt statistik med 7 på 7.

I den anden ende af banen var GOG dog i menneskehænder mod det rumænske mandskab, og ved pausen viste tavlen derfor 18-16 til gæsterne, der holdt et højt scoringsgennemsnit.

I anden halvleg lykkedes det for GOG at få et lille overtag, men selv om de gulblusede vandt de sidste 30 minutter, var det ikke nok til at hente point, og dermed sluttede GOGs Champions League-eventyr i denne omgang med et nederlag i egen hule.

Næste opgave for GOG er hjemme i SU’VI:T Arena den 4. december, hvor Nordsjælland kommer på besøg.