GOG udraderer HC Midtjylland

Lørdag endte den lange tur til Mors-Thy som bekendt med et meget ærgerligt nederlag. Ikke mange ting ville lykkedes for GOG i kampen, og det fik desværre fatale konsekvenser i sidste ende. Det ærgerlige nederlag skulle meget gerne vasket væk igen allerede tirsdag, da GOG skulle på endnu en svær udebanetur til Herning. Hjemmebaneholdet for HC Midtjylland kom med en snæver over Nordsjælland i baggagen og havde modsat GOG fået en helt optimal optakt til kampen.

De to hold har gennem årene nærmest konsekvens spillet tætte kampe. Sidste sæson blev det til tre uafgjorte resultater og en snæver sejr på et mål til GOG. Derfor gik de fleste ind til kampen med en klar forventning om, at dette ville blive endnu en af de nervepirrende kampe, og altså en fuldstændig åben slagudveksling, som sagtens kunne gå begge veje. I tabellen var det også en vigtig kamp, for med en sejr kunne begge hold rykke tættere på en af de eftertragtede slutspilspladser, som begge hold kæmper hårdt for at nå.

Første Halvleg utroligt lige, hvor begge hold skifter til at score mål, mange mål. Der er således scoret 20 mål allerede efter 14 minutter. Efter cirka 10 minutter får GOG slået et lille hul, som i de efterfølgende minutter vokser. Da der er spillet 15 min er holdet i front med 8-13 efter rigtigt fint spil. HCM forlanger timeout efter en rigtig fornem GOG periode. Det meste lykkedes for holdet, og det var tydeligt at HCM slet ikke var indstillet på det store pres GOG kom med fra start. GOG stod bundsolidt i defensiven resten af halvlegen og det kunne bestemt også set på måltavlen. Pausestillingen hed 13-22 til de gule drenge, og vi var altså vidner til en meget uventet opvisning i angrebshåndbold fra øverste skuffe mod et forsvar, der slet ikke kunne dæmme op for GOG. Andreas Holst og Aku scorede syv og fem mål i første halvleg og var en konstant trussel med flot spil. Sidste scoring faldt efter et projektil af Andreas Holst i sidste sekund, som var tæt på at vælte målet. Hvis GOG kunne holde dampen oppe i anden halvleg, var der virkelig udsigt til en stor HCM-lussing i Herning.

GOG øgede yderligere i starten af anden halvleg, men så faldt koncentrationen dog pludseligt en smule. Jakob Larsen forlangte således timeout efter at hjemmeholdet var gået fra 14-24 til 18-24. Nu skulle spillet altså genfindes, hvis ikke hjemmeholdet for alvor skulle lugte blod. GOG fik dog i den efterfølgende sat en prop i de mange mål og Minik kunne med et par hurtige scoringer igen øge føringen til otte mål og et langt mere behageligt forspring. I perioden rammes hjemmeholdet også af en dobbeltudvisning, som altså for alvor sætter en stopper for en ellers velspillet periode. GOG skruede derefter igen bissen yderligere på i den efterfølgende periode og kunne kort efter bringe sig i front med 10 mål igen. Den sidste periode fortsatte GOG med et spille flot, men der var dog naturligt nok også flere gange, hvor man kunne se, at kampen efterhånden var afgjort. Det var på forhånd ventet, at kampen ville blive yderst tæt som sædvanligt, men den blev præcis det modsatte. GOG vandt sikkert 27-34 efter et par trøstemål af HCM til sidst. Alt i alt blev det til en flot opvisning af GOG denne tirsdag i Messecenter Herning.

Nu har GOG været i aktion mod alle hold i Boxer Herreligaen og næste modstander er derfor et revancheopgør på udebane mod Team Tvis. GOG vandt sæsonens første opgør sikkert med 30-20 i GOG Arena.